Uutiset

Tulipalo Tampereen ratakadulla

Tulipalo Tampereen ratakadulla

Huoneistopalo kolmekerroksisessa puutalossa Ratakadulla Tampereella. Pelastuslaitos sai rajattua palon syttyneeseen huoneistoon. Huoneistoon tuli pieniä vesivahinkoja, muut huoneistot kärsivät lievistä savuvahingoista. Palon alkuvaiheessa rakennuksesta evakuoitiin 11 asukasta, jotka ensihoito tarkisti paikanpäällä. Syttyneen huoneiston asukas kuljetettiin tarkastettavaksi Taysiin. Savutuuletuksien jälkeen osa asukkaista palasi takaisin asuntoihinsa ja osa hakeutui tilapäismajoitukseen. Palopaikalla oli seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä ja ensihoidon yksiköitä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>