Uutiset

Liukas tie pääsi yllättämään autoilijoita

Liukas tie pääsi yllättämään autoilijoita

Vesilahdentiellä Vesilahdella tapahtui henkilöauton ulosajo keskiviikkoiltana klo 18.55. Autoa kuljettanut mies oli ajanut Narvaa kohti, kun oikealle kaartuvassa mutkassa hän oli menettänyt auton hallinnan. Tien pinta oli jäinen. Auto oli suistunut oikealle puolelle ojaan ja kääntynyt katolleen. Pelastuslaitoksen yksikkö auttoi kuljettajan ulos autosta. Mies vietiin TAYS:an tarkastettavaksi. Ulosajoa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Hätäkeskus ilmoitti klo 22.39 poliisille henkilöauton ulosajosta Tampereen Hervannantiellä. Autolla oli suistuttu tieltä ja osuttu puuhun. Henkilöauto kolarivaurioitui pahoin, mutta yksin autossaan olleelle kuljettajalle ei tullut vammoja. Tätäkin ulosajoa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>