Uutiset

Pirkanmaa pääsi ennakoitui vähemmällä

Pirkanmaa pääsi ennakoitui vähemmällä

Eilen illalla Suomeen saapuneen talvimyrskyn tuhot jäivät Pirkanmaalla lopulta melko pieniksi. Jonkin verran ilmeni sähkökatkoja linjoille kaatuneiden puiden vuoksi, mutta sisämaahan ehtiessään pahimmat puhurit olivat ehtineet laantua. Lännestä saapunut myrsky puhalsi hurjalla voimalla mm. Islannissa, myös Norjassa ja Ruotsissa tuhoja tuli huomattavasti Suomea enemmän. Ilmatieteen laitos varoittaa kuitenkin, että tuuli saattaa tehdä tuhojaan vielä tänäänkin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>