Uutiset

Lahdesjärvellä yöllä raju autopalo

Lahdesjärvellä yöllä raju autopalo

Lahdesjärvellä mies ajoi auton huoltamon pihaan ja oli huomannut konepellin alla savua. Tarkastaessaan tilannetta syttyi konetila palamaan. Omistaja suoritti autossa olleella jauhesammuttimella alkusammutuksen, joka hetkellisesti hillitsi paloa. Palokunnan saapuessa paikalle auto paloi voimakkaasti ja uhkasi levitä viereisiin autoihin. Pelastuslaitoksen onnistui estää palon leviäminen muihin pihalla olleisiin ajoneuvoihin ja sammuttamaan palanut auto. Lopuksi pelastuslaitos vaahdotti tuhoutuneen auton uudelleen syttymisen estämiseksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>