Uutiset

Tampereen Kannen areenan nimeksi tulee Uros Live

Tampereen Kannen areenan nimeksi tulee Uros Live

Havainnekuva areenan sisäänkäynnistä. Kuva: SRV / Credit Tomorrow AB / Studio Libeskind/ Aihio Arkkitehdit[/caption]

Teknologiakonserni Uros ja Tampereen Kannen Areena julkistivat tänään 10 vuotta kestävän yhteistyösopimuksen, jonka myötä areenan nimeksi tulee Uros Live.

Ensi vuonna valmistuva areena tulee tarjoamaan puitteet maailmanluokan konserteille, konferensseille, messuille, sekä urheilu- ja show-tapahtumille. Uros Livestä tulee lisäksi Tampereen liigajoukkueiden Tapparan ja Ilveksen kotiareena sekä vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö. Areena, sekä sen yhteyteen valmistuvat hotelli ja kasino muodostavat yhdessä kokonaisuuden joka tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia myös yhteistyökumppaneille.

"Parhaat yhteistyöt syntyvät silloin, kun kumppani luo lisäarvoa sekä vierailijoillemme että toimijoillemme. Sen lisäksi, että areena nimetään Uros Liveksi, odotamme innolla Uroksen kanssa työskentelyä ja sitä että rakennamme heidän kanssaan areenan palveluista yhtenäisen digitaalisen ekosysteemin“, areenan toimitusjohtaja Marko Hurme kertoo.

"Areenan nimeäminen Uros Liveksi tuntui brändillemme sopivalta. Olen tästä yhteistyöstä todella iloinen", kertoo Uros-konsernin toimitusjohtaja Jerry Raatikainen.

Uros on oululainen, vuonna 2011 perustettu teknologia-alan yritys.

 

Lue lisää aiheesta:

  • Martti Huhtamäki

    Muitakin vaihtoehtoja olisi ollut, kuten Naaras Dead, Rotuaari tai Kon Kurs.

    Vastaa
  • Nalle Näsi

    "Itä-Mouhijärven mopoautoareena" olisi kuvastanut myös hyvin paikallista menoa.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>