Uutiset

Pirkanmaalla kolme uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla kolme uutta koronavirustartuntaa

Kaksi pirkanmaalaista aikuista on sairastunut koronavirusinfektioon Pohjois-Italian matkan jälkeen. Näihin liittyen Pirkanmaalla ei ole tapahtunut altistumisia. THL selvittää lentomatkaan liittyviä altistumisia. Lisäksi yksi Pitkäjärven yläkoulun oppilas on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan infektioon. Tapaus liittyy aiemmin koulussa todettuun tautitapaukseen. Koronavirustartuntojen määrä lähenee maailmanlaajuisesti jo 120 000. Viruksen leviäminen aiheuttaa taloudellista haittaa myös lentoyhtiöille ja matkatoimistoille. Useat lentoyhtiöt ovat peruneet runsaasti lentoja lähiviikkojen osalta. Esimerkiksi Norwegian kertoi eilen peruvansa noin 3000 lentoa maaliskuun puolivälistä kesäkuun puoliväliin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>