Koronavirus, Uutiset

Valkeakoskella todettu nyt yhdeksän koronavirustartuntaa

Valkeakoskella todettu nyt yhdeksän koronavirustartuntaa

Valkeakoskella on todettu perjantaihin 27.3. mennessä yhdeksän koronavirustartuntaa. Tartunnan saaneet henkilöt on asetettu eristykseen ja heidän lähikontaktinsa on asetettu karanteeniin.

Sekä eristys että karanteeni ovat tartuntatautilain mukaisia päätöksiä ja niitä tulee ehdottomasti noudattaa. Mikäli karanteeniin tai eristykseen määrätyllä henkilöllä on ongelmia esimerkiksi kauppa- ja apteekkiasioiden järjestämisessä, suositellaan häntä olemaan yhteydessä kaupungin kauppapalveluun numerossa 040 335 7462 ja 040 335 7252.

Asukkaita suositellaan noudattamaan maan hallituksen määräämiä varotoimia entistäkin tarkemmin.

Lisäksi käsi- ja yskimishygieniasta huolehtiminen on erityisen tärkeää. Lisäksi suositellaan, että valkeakoskelaiset vastaisivat puhelimeen, vaikka soitto tulisi tuntemattomasta numerosta. Näin terveyskeskuksesta saadaan mahdollisimman nopeasti yhteys kaikkiin koronavirustartunnalle altistuneisiin henkilöihin.

Mikäli on jo käynyt koronavirustestissä, suositellaan olemaan koko ajan tavoitettavissa, jotta vastauksesta voidaan ilmoittaa ja mahdollisen tartunnan aiheuttamista toimenpiteistä voidaan ohjeistaa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>