Uutiset

Talon asukas otti murtomiehen kiinni

Talon asukas otti murtomiehen kiinni

Tampereen Solkikadulla sijaitsevan kerrostalon kellarikerroksen häkkivarastoihin oli murtauduttu. Poliisin saapuessa paikalle, talon asukas oli ottanut yhden murtomiehen kiinni. Toinen murtomies oli ehtinyt poistua paikalta. Miehet olivat murtautuneet häkkivarastoihin riippulukot rikkomalla. Talon rappukäytävästä varastoihin johtavan oven lukko oli väännetty rikki. Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi huumausainetta sekä kuula-ase.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>