Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla kaksi uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla kaksi uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tänään lauantaina tiedottanut kahdesta uudesta koronavirustartunnasta. Maakunnan kokonaisluku tartuntojen määrässä on nyt 193. Kyseessä on laboratoriotestein todetut tartunnat, joten todellinen sairastuneiden määrä on suurempi. Tällä viikolla uusia tautitapauksia on vahvistunut Pirkanmaalla yhteensä 12. Koko maassa testein varmistuneita tartuntoja on nyt yhteensä noin neljä ja puoli tuhatta kappaletta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>