Uutiset

Pelastuslaitoksella kaksi hälytystä eilen

Pelastuslaitoksella kaksi hälytystä eilen

Pirkanmaan pelastuslaitos sai eilen illalla hälytyksen Kangasalle. Paikalla selvisi että kyseessä oli pohjaan palanut ruoka, joka aiheutti voimakasta savua kerrostalon rappukäytävässä. Palokunnalla ei ollut paikalla sen enempää tehtävää.

Myös Akaan Kurisjärvellä paloi eilen. Metallityöstöhallin tulipalo alkoi läpiviennistä ja levisi lämmitys- ja toimistosiipeen sekä sen kattorakenteisiin. Ensimmäisenä paikalle saapunut Kurisjärven VPK:n yksikkö aloitti palon rajaamisen ja se saatiin seuraavien yksiköiden tultua paikalle lopulta pysäytettyä ennen leviämistään metallintyöstöhallia. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta siipiosa kärsi pahoja palo- ja savuvahinkoja.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>