Päivän haastattelu

Koronakevät on pakottanut ravintolat ajattelemaan palveluita uudella tavalla

today23.5.2020

share close

Ravintola Pepper Kangasala. Kuva: restbar.fi[/caption]

Maaliskuussa Suomeen pyyhkäisseen koronan myötä ravintola-ala on ollut kevään ajan varsin tukalassa asemassa. Hallituksen säädösten myötä vain ruokaravintolat ovat saaneet olla auki, mutta nekin ainoastaan take away -periaatteella. Poikkeusaika on myös luonut paljon hyvää ja pakottanut myös ravintola-alan yritykset ajattelemaan asioita uudella tavalla ja kehittämään uudenlaisia palveluita.

Yksi tilanteen mukaan elänyt yritys on Restbar Group, joka on vuonna 1989 perustettu pirkanmaalainen ravintolayhtymä. Siihen kuuluu kolme Pepper-ravintolaa Nokialla, Ylöjärvellä ja Kangasalla, Bar & Grill Oliver’s Pirkkalassa sekä Olutravintola Konttori aivan Tampereen keskustassa Verkatehtaankadulla. Yrityksen toimitusjohtaja Mikko Hannula kertoi SUN Radion haastattelussa Restbar Groupin poikkeusajan toimista sekä siitä miten yrityksen ravintolat valmistautuvat kesäkuun alussa voimaan astuvien uusien säädösten myötä tuleviin muutoksiin ravintolatoiminnassa.

Haastattelijana Pasi Vainionperä.

 

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%