Päivän haastattelu

Koronakevät on pakottanut ravintolat ajattelemaan palveluita uudella tavalla

Koronakevät on pakottanut ravintolat ajattelemaan palveluita uudella tavalla

Ravintola Pepper Kangasala. Kuva: restbar.fi[/caption]

Maaliskuussa Suomeen pyyhkäisseen koronan myötä ravintola-ala on ollut kevään ajan varsin tukalassa asemassa. Hallituksen säädösten myötä vain ruokaravintolat ovat saaneet olla auki, mutta nekin ainoastaan take away -periaatteella. Poikkeusaika on myös luonut paljon hyvää ja pakottanut myös ravintola-alan yritykset ajattelemaan asioita uudella tavalla ja kehittämään uudenlaisia palveluita.

Yksi tilanteen mukaan elänyt yritys on Restbar Group, joka on vuonna 1989 perustettu pirkanmaalainen ravintolayhtymä. Siihen kuuluu kolme Pepper-ravintolaa Nokialla, Ylöjärvellä ja Kangasalla, Bar & Grill Oliver’s Pirkkalassa sekä Olutravintola Konttori aivan Tampereen keskustassa Verkatehtaankadulla. Yrityksen toimitusjohtaja Mikko Hannula kertoi SUN Radion haastattelussa Restbar Groupin poikkeusajan toimista sekä siitä miten yrityksen ravintolat valmistautuvat kesäkuun alussa voimaan astuvien uusien säädösten myötä tuleviin muutoksiin ravintolatoiminnassa.

Haastattelijana Pasi Vainionperä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>