Päivän haastattelu

Selfie Pirkanmaa aktivoi pirkanmaalaisia matkustelemaan lähikohteisiin

Selfie Pirkanmaa aktivoi pirkanmaalaisia matkustelemaan lähikohteisiin

Selfie Pirkanmaa -kampanja on käynnistynyt Pirkanmaalla. Maanantaista 15.6.2020 alkaen jokaisessa Pirkanmaan kunnassa on selfiepisteitä, joissa käyttäjä voi ottaa itsestään, kavereistaan tai kohteesta kuvan sosiaaliseen mediaan. Projektin avulla halutaan aktivoida erityisesti pirkanmaalaisia matkustelemaan lähikohteisiin, ottamaan selfieitä ja julkaisemaan niitä somessa tagilla #selfiepirkanmaa.

Mukana ovat kaikki Pirkanmaan kunnat kahdella kohteella. Vihreät kohteet eli luontokohteet sijoittautuvat luontomatkailukohteisiin. Oranssit kohteet eli kulttuurikohteet sijoittautuvat kuntien kulttuurimatkailukohteisiin. Yhteensä kohteita on 44. Niistä osa on ilmeisempiä matkailukohteita ja osa tuntemattomampia.

Kylttien lisäksi kohteet löytyvät yhteiseltä kampanjasivustolta selfiepirkanmaa.fi.

Kampanja on Ahlmanin hallinnoima ja maaseudun kehittämisrahaston rahoittaman Pure Pirkanmaa -hankkeen koordinoima. Mukana on maakunnan kunnat yhteistyössä yritysten kanssa.

Kampanjasta tarkemmin kertoo Pure Pirkanmaa -hankkeen projektipäällikkö Jani Grönroos.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>