Uutiset

Puistokonsertit soivat tänäkin kesänä

Puistokonsertit soivat tänäkin kesänä

Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämät ilmaiset puistokonsertit soivat tänäkin kesänä. Esiintyjäksi haki jopa 225 ryhmää ja heistä valittiin noin 130 tuomaan musiikkia ja tanssia kaupungin pihoille ja puistoihin.

Lavoilla nähdään esityksiä niin popista klassiseen musiikkiin kuin rockista jazziinkin. Musiikki ja tanssi täyttävät muun muassa Laikunlavan, Haiharan, Näsinpuiston sekä Lielahden kartanoalueen Hiedanrannassa. Konsertteja tuodaan mahdollisimman monen luo lähettämällä kuoro- ja lauluillat livestreamina sekä järjestämällä osan keikoista asumisyksiköiden pihoilla. Tampereen kaupunki lupaa, että yleisö sekä esiintyjät voivat tulla turvallisin mielin nauttimaan konserteista, sillä järjestäjä pitää huolen koronaan liittyvien ohjeistusten täyttymisestä.

Puistokonserttien lisäksi Laikunlavalla järjestetään tanssiesityksiä, joiden jälkeen yleisö voi nauttia tanssin rytmeistä ja yhteishengestä Tampereen salsayhdistys Azúcarin johdolla.

Perinteisiin kuoro- ja lauluiltoihin voi tänä vuonna osallistua turvallisesti omalta kotisohvalta. Yhteislaulut raikaavat kuoroesitysten saattelemana Tampereen kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla.

Koko kesän ohjelma ja lisätietoa esiintyjistä löytyy Puistokonserttien uudelta verkkosivulta osoitteesta www.laikku.fi/puistokonsertit/ohjelma

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>