Uutiset

Pelastuslaitoksella kiireinen ilta ja yö

Pelastuslaitoksella kiireinen ilta ja yö

Pelastuslaitoksella on ollut kiireinen ilta ja yö. Ensin Lempäälässä paloi pieni peltojen ympäröimä metsäpalsta, jossa palokunnan tehtäväksi jäi lähinnä palon rajaaminen. Pirkkalassa paloi omakotitalon terassilla grilli. Palo ei ehtinyt leviämään talon rakenteisiin, eikä aiheuttanut suurempaa tuhoa. Klo 1:57 Pirkanmaan pelastuslaitos vielä hälytyksen Urjalaan, jossa oli asukkaan tupakantumpit alkaneet käryämään. Asukas oli itse sammuttanut tumpit, eikä tässäkään tapauksessa suurempaa vahinkoa sattunut.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>