Uutiset

Rattijuoppoja poliisin haaviin

Rattijuoppoja poliisin haaviin

Rattijuopot työllistivät poliisia eilen eri puolilla Pirkanmaata. Tampereen Rantatunnelissa henkilöautolla törmäillyttä kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Auto oli ajautunut tunnelissa kaistalta toiselle ja tunnelin jälkeen se päätyi kylki edellä aitaa päin.

Sastamalassa epäillään traktorinkuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Traktori ajautui Tuprulantiellä joen ylittävällä sillalla puoliksi reunakaiteen päälle. Pelastuslaitos kävi tukemassa traktorin niin, ettei se päässyt kaatumaan ennen hinausauton saapumista.

Orivedellä puolestaan poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan, jota epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>