Uutiset

Ida Hulkon SE-aika rikkoi sittenkin Tokion olympiarajan hyväksytysti

Ida Hulkon SE-aika rikkoi sittenkin Tokion olympiarajan hyväksytysti

Kuva: Uimaliitto[/caption]

TaTU Tampereen Ida Hulkon kesäkuussa uima 100 metrin rintauinnin Suomen ennätys on hyväksytty Tokion olympiarajan alittamiseksi. Suomen Uimaliitto esitti jälkikäteen Kansainväliselle Uimaliitolle Tampereella pidettyjen kisojen hyväksymistä viralliseksi näyttökilpailuksi ja FINA hyväksyi asian eilen. Hulkon SE-aika 1.06.90 alittaa Tokion kisarajan 17 sadasosalla.

- Tieto kesäkuun kilpailuiden hyväksymisestä näyttökilpailuiksi tuli täytenä yllätyksenä ja vetääkin ihan sanattomaksi. Fiilis on ihan mahtava ja askel kohti jokaisen urheilijan unelmaa on otettu. Nyt ei auta muu kuin jatkaa kovaa treeniä ja nauttia jokaisesta hetkestä kohti kesää ja Tokiota 2021, Hulkko kuvailee tunnelmiaan.

Hulkon lisäksi Tokion olympialaisten A-rajan on alittanut suomalaisuimareista rintauimari Matti Mattsson ja hänet Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on jo nimennyt kisajoukkueeseen. Vuoden 2020 Tokion kesäolympialaiset on siirretty koronapandemian vuoksi vuodelle 2021.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>