Uutiset

Alkuvuonna Pirkanmaan tieliikenteessä kuollut 6 ja loukkaantunut 186 ihmistä

Alkuvuonna Pirkanmaan tieliikenteessä kuollut 6 ja loukkaantunut 186 ihmistä

Pirkanmaalla on sattunut tänä vuonna kaikkiaan 144 henkilövahinkoon johtanutta tieliikenneonnettomuutta tammi-kesäkuun aikana, selviää Tilastokeskuksen ennakkotiedoista. Onnettomuuksissa on kuollut 6 ja loukkaantunut 186 ihmistä. Kuolleita oli saman verran ja loukkaantuneita 9 enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.

Tammi-kesäkuussa tapahtui koko maassa kaikkiaan 1 600 henkilövahinkoon johtanutta tieliikenneonnettomuutta. Onnettomuuksissa kuoli 101 ja loukkaantui 1 969 ihmistä. Kuolleita oli 2 enemmän ja loukkaantuneita 289 vähemmän kuin vuoden 2019 vastaavana aikana. Surmansa saaneista oli liikkeellä henkilöautolla 60, 6 pakettiautolla, 6 moottoripyörällä ja 2 kuorma-autolla. Jalankulkijoita kuoli 11 ja polkupyöräilijöitä 11. Lisäksi kuoli 5 muuta tienkäyttäjää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>