Uutiset

Sinilevähavainnot lisääntyneet hieman

Sinilevähavainnot lisääntyneet hieman

Pirkanmaalla havaittiin tällä viikolla sinileviä kuudella valtakunnallisella leväseurantapaikalla. Runsaasti levää havaittiin Kangasalan Kirkkojärvessä. Hieman sinilevää havaittiin Sastamalan Houhajärvessä, Kangasalan Ukkijärvessä, Pirkkalassa Pyhäjärven Kranstolpan uimarannassa, Lempäälässä Pyhäjärven Mäyriänrannassa ja Virroilla Marttisenalaisen uimarannassa.

Järviwikin leväbarometrin mukaan sinileviä on ajankohtaan nähden edelleen hieman normaalia vähemmän. Lisäksi Järviwikiin on kirjattu yleisöhavaintoja sinilevistä Lempäälän Mäyhäjärvestä ja Vanajaveden Kuhanselältä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>