Pirkanmaa

Teatterinjohtaja Reino Braggen rintapielessä loistaa nyt harvinainen kunniamerkki - tuloksentekijän ja hengenluojan elämäntyötä kunnioitetaan valokuvaaja Harri Hinkan muotokuvalla

Teatterinjohtaja Reino Braggen rintapielessä loistaa nyt harvinainen kunniamerkki - tuloksentekijän ja hengenluojan elämäntyötä kunnioitetaan valokuvaaja Harri Hinkan muotokuvalla

Kymmenen vuotta menestyksellisesti Tampereen Teatteria isännöinyt teatterinjohtaja ja toimitusjohtaja Reino Bragge kuunteli tunnin ajan vuolaita ja perusteltuja kiitoksia sekä ruhtinaallisia kehuja keskiviikkona iltapäivällä järjestetyssä eläköitymisjuhlassaan. 116-vuotiaan Tampereen Teatterin talouden tervehdyttänyt sekä vakiinnuttanut ja näytöksien täyttöasteen tähtitieteelliselle tasolle pysyvästi nostanut Bragge pokkasi erittäin harvinaisen Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliiton myöntämän Kultaisen ansiomerkin valkoisella nauhalla. Tampereen Teatteri ikuistutti historiallisen arvostetun ja pidetyn johtajansa muotokuvaan, jonka taiteili valokuvaaja Harri Hinkka. Vapaaherran päiville 31. heinäkuuta jäänyttä teatterin moniottelijaa muistivat lukuisat tahot, joiden kiitospuheet kaikuivat Tampereen Teatterin päänäyttämöllä tunnin ajan.

Hei! Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä artikkeli on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>