Päivän haastattelu, Uutiset

Sastamalan kotiseuturetket tarjoavat erikoiskohteita, joihin harvemmin pääsee tutustumaan

Sastamalan kotiseuturetket tarjoavat erikoiskohteita, joihin harvemmin pääsee tutustumaan

Kuva: Visit Sastamala[/caption]

Sastamalan Oppaat ja Sastamalan kaupungin kulttuuripalvelut järjestävät elo-syyskuussa kolme kotiseuturetkeä Sastamalassa.

Ensimmäisellä retkellä pääsee sunnuntaina 23.8. tutustumaan Suodenniemen ja Kiikoisten suuntaan. Retken aikana vieraillaan mm. Tuori Distilling Companylla ja Tervahaudassa tutustumassa kotiseutumuseoon ja sen ympäristöön.

Sunnuntaina 6.9. suunta on kohti Kiikkaa ja Keikyää. Kohteina ovat mm. Sarkian museo ja muistomerkit, Äetsän voimalaitos, mihin harvoin on mahdollisuus päästä sisään.

Viimeisellä kotiseuturetkellä Etelä-Tyrväälle sunnuntaina 20.9. on tarjolla Tyrväänkiälinen opastus. Retkellä lounas nautitaan Illossa Saunamaailmassa ja kahvit yksityisessä Navettakirjastossa.

Jokainen kotiseuturetki lähtee linja-autoasemalta ja kestää noin kuusi ja puoli tuntia. Maksullisten retkien hinnat, kohteet ja muut tarkemmat tiedot löytyvät kaupungin matkailusivuston tapahtumakalenterista. Retkille tulee ennakkoilmoittautua viimeistään viikkoa aiemmin perjantaina.

Leena Myllyniemi, Sastamalan oppaat, kertoo retkistä lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>