Uutiset

Kalevan kisat käynnistyivät, Pirkanmaalle jo ensimmäinen mestaruus

Kalevan kisat käynnistyivät, Pirkanmaalle jo ensimmäinen mestaruus

Daniel Kosonen raivasi tiensä korkeushypyn finaaliin.[/caption]

Yleisurheilun Kalevan Kisat käynnistyivät eilen Turussa. Avauspäivänä käytiin pääasiassa karsintoja, mutta myös Suomen mestaruuksia ratkottiin jo kestävyysmatkoilla. Pirkanmaalaisurheilijoista Suomen mestaruutta pääsi juhlimaan Urjalan Urheilijoiden Aleksi Ojala, joka voitti 20 km ratakävelyn.

Torstain karsinnoista loppukilpailuihin selvisivät mm. Tampereen Pyrinnön Daniel Kosonen ja Ville Eikkula, sekä LeKi Yleisurheilun Matias Mustonen, jotka kisaavat korkeusfinaalissa. Kuulafinaaliin tiensä selvittivät mm. Lielahden Kipinän Arttu Korkeasalo, Kankaanpään seudun Leiskun Arttu Kangas ja Ikaalisten Urheilijoiden Samuli Kyrönviita.

Kalevan Kisat jatkuvat sunnuntaihin saakka.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>