Uutiset

Tampereen kaupunki teki kovat linjaukset tapahtumiin liittyen

Tampereen kaupunki teki kovat linjaukset tapahtumiin liittyen

Tampereen kaupunki linjasi loppuvuodelle suunniteltujen kaupungin omien tapahtumien järjestämisen. Kaupunki noudattaa valtakunnallisia ohjeistuksia tapahtumien, tilaisuuksien ja suhdetoiminnan järjestämisessä. Loppuvuodelle suunnitelluista tapahtumista toteutetaan vain ne, joissa on aidot edellytykset noudattaa turvavälejä itse tapahtumassa sekä sinne siirryttäessä ja sieltä poistuttaessa.

Kaupungin omat suuret yleisötapahtumat tältä vuodelta on päätetty perua tai ne toteutetaan vaihtoehtoisilla sisällöillä. Esimerkiksi Tampereen päivä järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisella tavalla. Tampereen päivän yleisötapahtumia ei tänä vuonna järjestetä, vaan Tampereen perustamispäivää juhlistetaan toteuttamalla virtuaalinen ohjelmakokonaisuus verkkoon 1.10. - 4.10. Tammerkoskeen suunnitellaan valotaideteoksen toteuttamista ilman erillisiä esitysaikoja 1.10. - 10.10. siten, että kaupunkilaiset voisivat tulla paikanpäälle katsomaan sitä turvallisesti. Myöskään Tampereen päivän juhlavastaanottoa kutsuvieraille Raatihuoneella ei tänä vuonna poikkeustilanteessa järjestetä. Ohjelmakokonaisuuteen kuuluva Puistofiesta Hämeenpuistossa perutaan kokonaan.

Koskipuistoon suunniteltu Valoviikkojen avajaistapahtuma jätetään yleisötapahtumana toteuttamatta. Valoviikot avataan virtuaalisella tapahtumalla, jonka jälkeen eri puolilla kaupunkia loistavat valokuviot syttyvät.

Tampereen joulutori pyritään järjestämään Keskustorilla 4. - 22.12. aiempien vuosien tapaan, mutta tilanteen edellyttämät turvallisuusrajoitukset huomioiden.

Itsenäisyyspäivän kansanjuhlaa ilotulituksineen 6.12. ei tänä vuonna todennäköisesti toteuteta perinteisenä yleisötapahtumana. Ilotulituksen ja yleisötapahtuman vaihtoehdoksi mietitään muita kaupunkitilan valaistukseen liittyviä toteutuksia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>