Koronavirus, Uutiset

Akaan koronatartunnasta lisää tietoa: Toijalan terveyskeskuksessa yhteensä yhdeksän altistunutta

Akaan koronatartunnasta lisää tietoa: Toijalan terveyskeskuksessa yhteensä yhdeksän altistunutta

Akaan kaupunki on antanut lisätietoja eilen ilmi käyneestä kaupungin terveydenhuollossa työskentelevän henkilön koronatartunnasta. Kaupungin tiedotteen mukaan tartunnan saanut työntekijä oli työssään oireettomana ennen karanteeniin jäämistä ja henkilö sairastui viime viikonlopun aikana. Työntekijä on toiminut Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ohjeistuksen mukaisesti. Tartunnalle on altistunut Toijalan terveysaseman vastaanottopalveluiden seitsemän työntekijää sekä kaksi potilasta. Kaikki altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.  Tämän vuoksi terveysaseman kiireellinen hoito on pyritty turvaamaan, mikä voi vaikuttaa kiireettömän hoidon saatavuuteen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>