Päivän haastattelu

Maria Huntington ja Noora Toivo keräävät yhdessä Hope Ry:n kanssa vähävaraisten perheiden lapsille harrastusvälineitä

Maria Huntington ja Noora Toivo keräävät yhdessä Hope Ry:n kanssa vähävaraisten perheiden lapsille harrastusvälineitä

Maria Huntington ja Noora Toivo.

Tämän viikon lauantaina 19. syyskuuta Lempäälän Ideaparkissa järjestetään hyväntekeväisyystapahtuma, jossa Hope Ry kerää ehjiä ja käytettyjä lasten ja nuorten harrastusvälineitä. Keräykseen tuodut välineet ohjataan suoraan vähävaraisten perheiden lapsille. Anna mahdollisuus -keräyspistettä vetävät lauantaina seitsenottelija Maria Huntington ja vastaikään kilpauransa päättänyt aitajuoksija Noora Toivo. Kaksikko piipahti SUN Radion aamussa kertomassa lauantain tapahtumasta sekä keräyksestä. Tämän lisäksi saatiin kuulla molempien tuoreet kuulumiset kilparadoilta ja niiden ulkopuolelta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>