Uutiset

Microsoft perustaa uuden tuotekehitysyksikön Tampereelle

Microsoft perustaa uuden tuotekehitysyksikön Tampereelle

Microsoft avaa Tampereelle laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen. Tampereen tuotekehitystiimi keskittyy suunnittelemaan kamera-, kuvantamis-, elektroniikka- ja langattoman verkon ratkaisuja.

Yksikkö kehittää uusia teknologioita vahvistamaan Surface-tuotetavoitteita. Tiimi koostuu alkuun 20–30 asiantuntijasta. Tuotekehitysyksikön vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Liisa Peltonen. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Intelin Tampereen yksiköstä ja sen kamerakehityksestä vastaavana johtajana.

”Olemme innoissamme, että voimme hyödyntää suomalaista huippuosaamista viedäksemme tuotteitamme ja niiden tarjoamia kokemuksia eteenpäin. Haluamme luoda uusia mahdollisuuksia sekä Microsoftille että paikalliselle alueelle, ja rekrytoinnit Tampereen tuotekehitysyksikköön ovat parhaillaan käynnissä”, sanoo Microsoft Surfacen johtava tuotekehitysinsinööri Pavan Davuluri.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>