Uutiset

Poliisi tutkii Mänttä-Vilppulassa yli 90-vuotiaan kuolemaa tappona

Poliisi tutkii Mänttä-Vilppulassa yli 90-vuotiaan kuolemaa tappona

Sisä-Suomen poliisi vahvistaa, että se on aloittanut esitutkinnan henkirikoksen selvittämiseksi Mänttä-Vilppulassa Kolhon kylässä. Poliisi sai kuolleeseen henkilöön liittyvän tehtävän 9.10. klo 13.22. Paikalle mennyt poliisinpartio totesi välittömästi, että asiassa on syytä epäillä rikosta.

Surmansa saanut on yksin asunut, yli yhdeksänkymmentävuotias mies. Poliisi on perjantaina klo 16.15 ottanut kiinni paikallisen vuonna 1993 syntyneen miehen. Miehet ovat tuttuja keskenään.

Esitutkinta on poliisin mukaan alkuvaiheessa. Poliisi ei kommentoi tekoaikaan, tekotapaan, motiiviin tai muihinkaan yksityiskohtiin liittyviä kysymyksiä tässä vaiheessa, sillä epäiltyä ei vielä ole päästy kuulustelemaan ja tarpeellisten todistajien kuuleminen on kesken.

Poliisi päätyi vahvistamaan esitutkinnan käynnistymisen lauantaina, kun yksityiset tahot olivat antaneet tietoja tapahtumista julkisuuteen. Syy tiedottamisen viivästyttämiseen on poliisin mukaan todistajien kertomusten suojelu ulkopuolisilta vaikuttajilta.

Asiaa tutkitaan tappona ja törkeänä kotirauhan rikkomisena. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edetessä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>