Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla kaksi uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla kaksi uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla todettiin eilisen päivän aikana valmistuneista koronatesteistä kaksi uutta tartuntaa. Näytteitä tutkittiin yhteensä 564 kappaletta. Uusia tartuntoja Pirkanmaalla ilmeni viime viikolla kaikkiaan yli sata.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen viimeksi perjantaina päivittämien tilastojen mukaan Taysin erityisvastuualueella sairaalahoidossa oli tuolloin seitsemän potilaista koronavirustartunnan vuoksi. Tehohoidossa heistä ei ollut kukaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>