Uutiset

Hervannan vapaa-aikakeskuksen kuntosalilla mahdollinen korona-altistus 27.10.

Hervannan vapaa-aikakeskuksen kuntosalilla mahdollinen korona-altistus 27.10.

Tampereella Hervannan vapaa-aikakeskuksen kuntosalin vanhalla puolella tiistaina 27.10.2020 klo 18 - 22 oleskelleet henkilöt ovat saattaneet altistua koronavirustartunnalle, tiedottaa Tampereen kaupunki. Kaikkia tuona aikana kyseisellä kuntosalilla oleskelleita henkilöitä kehotetaan varovaisuuteen ja muistutetaan, että mikäli ilmaantuu infektio-oireita on syytä pysytellä kotona ja hankkiutua koronavirustestiin.

Jos oireita ilmaantuu, koronavirustestiin pääsee täyttämällä koronavirustaudin oirearvion Omaolo.fi-palvelussa ja lähettämällä sen terveyspalvelujen neuvontaan, josta saa ohjeet testiajan varaamiseen. Terveyspalvelujen neuvonnan ammattilaiset katsovat oirearvioita joka päivä klo 8 - 20.

Jos ei voi käyttää Omaoloa, voi soittaa terveyspalvelujen neuvontaan 03 10023 tai 03 5657 0023 (joka päivä kello 7 - 22). Terveyspalvelujen neuvonnan ollessa kiinni voi soittaa Taysin koronaneuvontanumeroon 03 3116 5333.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>