Uutiset

Pelastuslaitoksella kiireitä tulipalojen kanssa

Pelastuslaitoksella kiireitä tulipalojen kanssa

Pakettiauto tuhoutui tulipalossa Papinvuorentiellä Aitolahdessa varhain tänä aamuna. Auton moottoritilasta lähtenyt palo tuhosi pakettiauton täysin ja se uhkasi levitä myös viereiseen autotallirakennukseen ja läheiseen asuinrakennukseen, mutta palo saatiin sitä ennen hallintaan. Asukas oli saanut hillittyä paloa vesiletkulla ja jauhesammuttimella ennen pelastuslaitoksen saapumista. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Hervannassa Opiskelijankadulla syttyi eilen alkuillasta palonalku, kun saunaremontissa kiukaalle jäänyttä tavaraa kärähti kiukaan mentyä päälle ajastimella. Tavarat olivat sulaneet ja aiheuttaneet savua porraskäytävään. Pelastuslaitos kävi tuulettamassa tilat. Henkilövahinkoja tässäkään tapauksessa ei sattunut.

Orivedellä Järvenpääntiellä paloi eilisiltana noin 50 kuution kokoinen hirsikasa. Hirret olivat peräisin puretusta talosta. Omistaja ei ollut paikalla palon syttymishetkellä, vaan naapuri havaitsi palon ja hälytti apua. Naapuri sai myös pelastettua lähellä olleen auton hinaamalla sen kauemmaksi palosta. Pelastuslaitos esti palon leviämisen ympäristöön ja sammutti palon. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>