Uutiset

Nokian henkirikoksesta epäilty vangittu

Nokian henkirikoksesta epäilty vangittu

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään perjantaina vanginnut vuonna 1990 syntyneen miehen, jota epäillään todennäköisin syin Nokialla 25.12.20 yöllä klo 00.33 - 00.44 aikana tehdystä henkirikoksesta, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Mies ilmoittautui itse poliisille 6.1.21 avustajansa välityksellä.

Tähän mennessä suoritetuissa kuulusteluissa mies on kertonut tapahtumista seikkoja, jotka ovat olleet vain poliisin ja epäillyn tekijän tiedossa. Poliisin teknisen tutkinnan tulokset, samoin kuin alueella tehdyt puhutukset ja tähän mennessä suoritetut muut kuulustelut tukevat epäilyä.

Aiemmin on jo todettu poliisin yhden tutkintalinjan liittyneen motiiviin. Tähän liittyen poliisilla olevat tiedot tukevat epäillyn kertomaa tekoon johtaneista syistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>