Koronavirus, Uutiset

LVS: Moision koulussa on todettu positiivinen koronavirustartunta – yksi luokka altistunut

LVS: Moision koulussa on todettu positiivinen koronavirustartunta – yksi luokka altistunut

Lempäälän-Vesilahden Sanomat uutisoi tänään lauantaina että Lempäälän Moision koulussa on todettu perjantaina koronavirustartunta yhdessä opetusryhmässä. Tämän hetken tiedon mukaan aikuisia ja lapsia on asetettu karanteeniin yhteensä 25 henkilöä. Altistuneet on jäljitetty ja kontaktoitu. Kyseinen ryhmä on toiminut koulupäivän aikana ohjeistusten mukaisesti omana ryhmänään ja henkilökunta on käyttänyt suojaimia. Karanteeniin määrättyjen oppilaiden opetus järjestetään etäopetuksena 18.–21. tammikuuta. Koulun toiminta jatkuu muuten ennallaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>