Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 18 uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla 18 uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla todettiin eilen 18 uutta koronatartunaa. Fimlab tutki perjantain aikana yhteensä 828 koronanäytettä. Ennen eilistä tartuntaluvut ovat olleet Pirkanmaalla nousussa koko kuluvan viikon ajan ja tähän mennessä tällä viikolla on käynyt ilmi yhteensä 129 tartuntaa. Koko viime viikon aikana kävi ilmi 73 uutta tartuntaa. Vastaavasti sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä on ollut sekä Pirkanmaalla että koko Suomessa viime viikkoina jyrkästi laskeva.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>