Uutiset

Pirkan Hiihdon päätapahtuma peruttu

Pirkan Hiihdon päätapahtuma peruttu

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Pirkan Hiihto ry:n hallitus on tehnyt päätöksen Pirkan Hiihdon päätapahtuman 7.3.2021 peruuttamisesta. Voimassa olevien viranomaisrajoitusten mukaan tapahtumaa ei voida järjestää alkuperäisten suunnitelmien mukaan.

Reppuhiihdon 13.3.2021 järjestämisen osalta päätös tehdään viimeistään maanantaina 8.3.2021.

Reppuhiihto toteutettaisiin omatoimisena laturetki-tyyppisenä tapahtumana ilman ajanottoa liukuvalla lähdöllä; hiihtoon ei lähdetä yhteislähtönä, vaan yksitellen tai muutaman hiihtokaverin kanssa turvaetäisyydet huomioiden. Reppuhiihdossa ei matkan varrella ole huoltopisteitä, jonne hiihtäjät kerääntyvät isona joukkona. Lähtö- ja maalialueella hiihtäjiä ohjeistetaan käyttämään kasvomaskia. Myöskään pesutiloja eikä pukuhuoneita ei ole käytössä. Yhteiskuljetuksia lähtöpaikalle ei järjestetä.

-Jos Reppuhiihto tänä vuonna toteutuu, matkana on täysi 90 kilometriä, Jämiltä Kuninkaanlähteen koukkauksen kautta maaliin perinteiseen tapaan Lamminpään hiihtomajalle, Pirkan Hiihdon puheenjohtaja Tapio Syrjänen kertoo.

Pirkan Hiihto haluaa kuitenkin koronatilanteesta huolimatta kauttaa hiihdon harrastajia pitämällä Pirkan Uran latua auki yhdessä alueen kuntien ja kaupunkien kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>