Päivän haastattelu

35-vuotias Miljoonasade loihti tutut hitit uuteen uskoon yhdessä Jyväskylä Sinfonian kanssa

35-vuotias Miljoonasade loihti tutut hitit uuteen uskoon yhdessä Jyväskylä Sinfonian kanssa

Miljoonasade juhlii tänä vuonna 35-vuotista uraansa. Osana tätä juhlavuotta viime perjantaina eli 12. helmikuuta julkaistiin Miljoonasateen yhteislevy Jyväskylän Sinfonian kanssa nimeltään Askeleet kahdelle - Pas de deux. Albumin nimikkokappale Askeleet kahdelle on täysin uusi kappale ja muut levyllä kuultavat kappaleet ovat klassisia Miljoonasade-hittejä kuten Ostarin helmi, 506 ikkunaa, Marraskuu ja Lapsuuden sankarille. Miljoonasade-yhtyeen nokkamies Heikki Salo kertoi SUN Radion aamulähetyksessä yhtyeen juhlavuoden suunnitelmista sekä perjantaina julkaistun albumin taustoista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>