Koronavirus, Uutiset

Kangasalan varhaiskasvatuksessa koronaa, Ylöjärvellä alakoulussa korona-altistumisia

Kangasalan varhaiskasvatuksessa koronaa, Ylöjärvellä alakoulussa korona-altistumisia

Kangasalan varhaiskasvatuksessa on todettu koronatartunta. Tilannetta on selvitetty varhaiskasvatuksen, Taysin infektioyksikön ja Kangasalan terveyspalveluiden yhteistyöllä. Altistuneita on noin 10 ja heihin otetaan terveyspalveluista puhelimitse yhteyttä tämän päivän kuluessa. Mahdollisesti lievästi altistuneita on noin 10 ja heille lähetetään henkilökohtainen tekstiviesti tämän päivän aikana. Kangasalan kaupungin mukaan huolellinen maskien käyttö, turvavälien pitäminen ja muut hygieniatoimet ovat auttaneet tilanteessa ja koronatartunnan leviämisen riski jää vähäiseksi.

Ylöjärven kaupunki on tänään tiistaina kertonut, että Kauraslammen koulussa Kuusistontien päätoimipisteessä on todettu uusia korona-altistumisia. Alakoulun oppilaita ja opetushenkilöstöä on altistunut koronavirukselle viikon 8 lopulla. Karanteeni koskee noin 20 oppilasta ja muutamaa henkilökunnan jäsentä. Kauraslammen koulu tiedotti jo eilen korona-altistumisista viikolla 8. Ne koskivat liki 50 alakoulun oppilasta ja muutamaa henkilökunnan jäsentä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>