Uutiset

Kososen kisaurakka EM-halleissa päättyi karsintaan

Kososen kisaurakka EM-halleissa päättyi karsintaan

Daniel Kososen sijoitus EM-hallikisojen korkeudessa oli lopulta 12.

Tampereen Pyrinnön Daniel Kosonen karsiutui loppukilpailusta yleisurheilun EM-hallikisojen korkeushypyssä. Kosonen ylitti 216, kun finaalipaikkaan olisi vaadittu tulos 221. Suomalaisista avauspäivän onnistuja oli Kristian Pulli, joka raivasi tiensä pituuden loppukilpailuun hypättyään 781.

Puolan Torunissa käytävät kisat jatkuvat sunnuntaihin saakka. Mukana suomalaisista ovat vielä mm. Pyrinnön Ella Junnila naisten korkeudessa, Urho Kujanpää miesten seipäässä, sekä Ikaalisten Urheilijoiden Samuli Samuelsson miesten 60 metrillä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>