Koronavirus, Uutiset

Riskiryhmiin kuuluvien koronarokotusaikataulut tarkentuvat vähitellen

Riskiryhmiin kuuluvien koronarokotusaikataulut tarkentuvat vähitellen

Tampereella on avattu ajanvaraus koronarokotukseen niille 18–49-vuotiaille tamperelaisille, jotka kuuluvat lääketieteelliseen riskiryhmään 1. Myös samaan riskiryhmään kuuluvien 50–69-vuotiaiden rokotukset jatkuvat. Rokotusaikoja lisätään sitä mukaa kuin rokotteita saadaan.

Riskiryhmän 1 rokotuksia annetaan ajanvarauksella kaikilla kaupungin terveysasemilla, myös Mehiläisen Oma Lääkärisi Hervannan, keskustan ja Tesoman asemilla. Ajan voi varata mille tahansa terveysasemalle. Rokotusvuorossa olevaan riskiryhmään kuuluminen tarkistetaan rokotuspaikalla Kela-kortista tai potilastiedoista. Ajanvaraus tapahtuu ensi-sijaisesti verkossa.

Tampereella on käynnissä myös yli 80-vuotiaiden rokotukset. 75‒79-vuotiaiden rokottaminen päästään aloittamaan arviolta maaliskuun puolivälin jälkeen. Niistä tiedotetaan tarkemmin lähipäivinä. 70‒74-vuotiaiden rokotukset käynnistyvät huhtikuussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>