Päivän haastattelu, Uutiset

Ylöjärven lukiossa ollaan valmiita poikkeusajan ylioppilaskirjoituksiin

Ylöjärven lukiossa ollaan valmiita poikkeusajan ylioppilaskirjoituksiin

Kevään ylioppilaskirjoitukset alkavat tiistaina 16. maaliskuuta äidinkielen ja kirjallisuuden lukutaidon kokeella. Vallitseva koronatilanne on aiheuttanut haasteita kirjoituksiin valmistautumisessa niin opiskelijoilla kuin kouluilla. Ylioppilastutkinnon kokeisiin osallistuvia kokelaita on suositeltu välttämään sosiaalisia kontakteja ja asettumaan omaehtoiseen karanteeniin 14 vuorokauden ajaksi ennen tutkinnon alkua. Mutta miten kouluilla on valmistauduttu alkaviin kirjoituksiin. Tästä ja muusta poikkeusajan opiskelusta kertoi SUN Radion haastattelussa Ylöjärven lukion rehtori Jarkko Tuomennoro.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>