Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaa on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen - lasten ja nuorten harrastusryhmät tauolle

Pirkanmaa on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen - lasten ja nuorten harrastusryhmät tauolle

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä eli koronanyrkki linjasi tänään tiistaina, että Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen. Pirkanmaa oli pitkään viruksen kiihtymisvaiheessa, mutta tartuntamäärät ovat olleet viime viikkoina selvässä kasvussa ja uusista koronatartunnoista jo joka kymmenes on ollut muuntovirus. Lisäksi koronanyrkki kehottaa kaikkia lasten ja nuorten harrastusryhmiä pitämään tauon 5. huhtikuuta asti. Tauko koskee kaikenikäisten lasten ja nuorten ryhmissä toteutettavia harrastuksia sisätiloissa, kun paikalla on enemmän kuin yksi ihminen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>