Päivän haastattelu

Etätyössä pienetkin tauot paikallaanolosta ovat selälle hyväksi

Etätyössä pienetkin tauot paikallaanolosta ovat selälle hyväksi

Hyvin monet suomalaiset ovat jo vuoden ajan tehneet töitä etänä. Etätyössä säästyy työmatkoihin kuluva aika ja päivää voi rytmittää vapaammin, mutta moni saattaa tuskailla kotona ergonomian kanssa. Hyvin helposti käy niin että tietokoneen ääressä vierähtää pitkiäkin aikoja ja pidemmän päälle selkä väsyy paikallaanoloon. Miten näitä vaivoja voisi välttää? Tampereen Seudun Selkäyhdistyksen varapuheenjohtaja ja vertaistukihenkilö Riitta Virenius kertoi SUN Radion haastattelussa helppoja ja yksinkertaisia vinkkejä selän hyvinvointiin etätyöpäivinä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>