Koronavirus, Uutiset

IL: Muuntovirukseen sairastuneen henkilön epäillään rikkoneen karanteenia Valkeakoskella

IL: Muuntovirukseen sairastuneen henkilön epäillään rikkoneen karanteenia Valkeakoskella

Sisä-Suomen poliisi epäilee, että muuntovirukseen sairastunut henkilö on rikkonut karanteenia ja altistanut ihmisiä Valkeakoskella, uutisoi Iltalehti. Poliisi on kirjannut tänään maanantaina rikosilmoituksen tapauksesta ja epäilee henkilöä terveydensuojelurikkomuksesta.

Iltalehden tietojen mukaan tapaus liittyy Valkeakosken kaupungin viikonloppuna tiedottamaan tapaukseen, jossa kerrottiin, että Liikekeskus Torikeskuksen ja Koskikaran yleisissä tiloissa lauantaina 27.3.  asioineet ovat saattaneet altistua koronavirustartunnalle.

Valkeakosken kaupungin tiedotteessa kerrottiin, että Liikekeskus Torikeskuksen ja Koskikaran yleisissä tiloissa lauantaina 27.3. klo 12.30 – 14.30 välillä asioineet ovat saattaneet altistua koronavirustartunnalle. Altistuminen on ollut mahdollista siis aulatiloissa, ei kauppojen puolella. Liikekeskuksissa maskia käyttäneiden ei tarvitse olla huolissaan. Kaupunki kehottaa kuitenkin tarkkailemaan oireita ja hakeutumaan herkästi testiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>