Uutiset

Tampereen kaupungin venepaikat tulee uusia 18.4. mennessä

Tampereen kaupungin venepaikat tulee uusia 18.4. mennessä

Venepaikkojen varaus veneilykaudelle 2021 on parhaillaan käynnissä. Uudelleenvaraus edellisen kauden vene- ja soutuvenepaikan vuokraajille päättyy 18.4.2021 klo 22.00. Uudelleenvaraus tehdään sähköisessä varauspalvelussa tai Tampereen palvelupisteen avustuksella. Varaamatta ja maksamatta jäävät paikat vapautuvat yleiseen varaukseen. Yleinen varausjakso alkaa 26.4.2021 klo 10.00.

Uudelleenvaraus koskee kaikkia aiemmin kaupungin vene- ja aluspaikoilla säilytettyjä veneitä ja aluksia, sillä varaukset on tehtävä nykyehtojen ja -hinnaston mukaisesti. Aiemmat varauspalvelun ulkopuoliset sopimukset ovat päättyneet.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>