Uutiset

Rakennusoutlet avaa myymälän Ylöjärvelle

Rakennusoutlet avaa myymälän Ylöjärvelle

Rakennustarvikkeiden ylijäämä- ja poistoerien myyntiin erikoistunut Rakennusoutlet avaa myymälän Ylöjärven Elovainiolle. Suomen ensimmäinen Rakennusoutlet on toiminut pari vuotta Vantaalla ja nyt kauppa laajenee Pirkanmaalle.

Hyvien yhteyksien päässä toimiva Elovainion kaupallinen keskittymä valikoitui paikaksi nimenomaan vilkkaan liikenteen ja hyvän saavutettavuuden vuoksi. Entisissä Sim Finlandin tiloissa Rakennusoutletillä on noin 2000 neliön suuruiset tilat.

Ylöjärven toimipisteen avauduttua yritys suunnittelee seuraavaksi laajentumista Varsinais-Suomeen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>