Uutiset

Epilän turmassa menehtyi noin 70-vuotias nainen

Epilän turmassa menehtyi noin 70-vuotias nainen

Tampereella Pispalan valtatien ja Epilänkadun risteyksessä tapahtui tiistaina kello 13.45 liikenneonnettomuus, jossa menehtyi noin 70-vuotias nainen.

Poliisille tulleen ilmoituksen mukaan henkilö oli jäänyt linja-auton alle suojatiellä Epilänkadulla. Tehtävälle liittyi useita poliisin, pelastuksen ja ensihoidon yksiköitä.

Paikalla tehdyssä tutkinnassa ilmeni, että linja-auto oli tulossa keskustan suunnasta Pispalan valtatietä tarkoituksena kääntyä menosuunnassaan oikealle Epilänkadulle.

Linja-auton ajosuuntaan oli palanut punainen valo.  Risteyksessä Epilänkadulla jalankulkijoiden liikennevalot olivat myös punaisella. Vihreän liikennevalon vaihtuessa sekä jalankulkijoille että linja-autolle, oli jalankulkija lähtenyt ylittämään Epilänkatua ja linja-auton kuljettaja oli lähtenyt myös liikkeelle. Jalankulkija oli päässyt ylittämään suojatien. Suojatietä ylittäneen jalankulkijan perässä oli tullut toinen jalankulkija, joka oli jäänyt Epilänkadulle kääntyneen linja-auton alle. Hän menehtyi tapahtumapaikalle.

Alustavassa puhutuksessa kuljettaja kertoi, että ei ollut havainnut naista.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>