Koronavirus, Uutiset

Koululaisia karanteeniin Toiviossa ja Kuljussa

Koululaisia karanteeniin Toiviossa ja Kuljussa

Pirkkalassa Toivion koulussa on todettu koronavirustapaus, jonka vuoksi 50 henkilöä on asetettu karanteeniin. Karanteeniin määrätyt oppilaat aloittavat koulutyön etäopetuksessa pääsiäisloman jälkeen keskiviikkona 7. huhtikuuta. Koulutyö jatkuu Toivion koulussa muutoin normaalisti.

Kuljun koulussa puolestaan on asetettu karanteeniin 19 henkilöä. Yhdessä koulun opetusryhmässä todettiin koronavirustartunta eilen. Karanteeniin määrättyjen oppilaiden opetus järjestetään pääsiäisloman jälkeen etäopetuksena 9.4. saakka. Muuten koulun toiminta jatkuu ennallaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>