Uutiset

Yle: Tapparan toimihenkilölle sakot poliisilta koronarikkomuksesta

Yle: Tapparan toimihenkilölle sakot poliisilta koronarikkomuksesta

Tapparan toimihenkilö on saanut poliisilta sakot yllytyksestä terveydensuojelulain rikkomiseen. Aiemmin kerroimme koronarikkomuksesta, jossa kaksi Tapparan U20-pelaajaa on päästetty maanantaina 20. maaliskuuta luistelemaan Hakametsän tyhjässä harjoitushallissa, vaikka heidän olisi pitänyt olla koronavirustartunnan takia eristyksissä.

Ylen saamien tietojen mukaan pelaajia olisikin ollut yhteensä kuusi. Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario on vahvistanut asian, mutta ei kerro, olivatko epäillyt samasta Tapparan joukkueesta. Syyttäjä on päättänyt rikoskomisarion mukaan lopettaa tutkinnan näiden pelaajien osalta.

Asiasta kertoi Yle.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>