Päivän haastattelu, Uutiset

Tiina Pitkäsen uusi Häpeämätön -single rohkaisee rehelliseen puheeseen

Tiina Pitkäsen uusi Häpeämätön -single rohkaisee rehelliseen puheeseen

Kuva: Tiina Pitkänen

Monta vuotta Ikaalisissa asunut iskelmälaulaja Tiina Pitkänen on esittänyt perinteistä iskelmä- ja tanssimusiikkia jo useamman vuoden ajan. Pitkäsen ensimmäinen pitkäsoitto Yksinäisin tyttö kaupungin julkaistiin vuonna 2007, ja sen jälkeen Pitkäsen musiikki on alkanut saamaan vivahteita modernista pop-iskelmästä.

Tiina Pitkäsen uusin single Häpeämätön julkaistiin maaliskuussa. Häpeämätön sai alkunsa biisileirillä, jossa Pitkäsen lisäksi kappaletta oli työstämässä kokeneita biisinikkareita. Kappaleen sävellyksen on tehnyt Antti Kleemola ja sanoituksen takana on Eija Hinkkala. Kappaleen on tuottanut Samuli Turunen.

Tiina Pitkänen saapui SUN Radioon kertomaan tuoreimpia kuulumisiaan ja uuden singlen taustoja.

Toimittajana Joonas Piiroinen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>