Uutiset

Ratikan koeliikenne alkaa

Ratikan koeliikenne alkaa

Tampereen ratikan kaupallinen koeliikenne alkaa maanantaina 10.5. Koeliikennettä ajetaan 15 minuutin vuorovälein arkisin noin klo 12 - 18 linjalla 3, joka kulkee Hervantajärven ja Pyynikintorin välillä. Kyytiin pääsy edellyttää sekä ennakkoilmoittautumisen Nyssen sivuilla että matkalipun ostamisen Nysse Mobiili -sovelluksen kautta tai käyttämällä Nysse-matkakorttia. Ratikka liikkuu vyöhykkeillä A ja B, eli matkaan tarvitaan kahden vyöhykkeen lippu. Ratikan varsinainen liikennöinti alkaa yhdeksäs elokuuta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>