Uutiset

Aluehallintovirasto: Lisälievennyksistä huolimatta kokoontumisrajoitukset Pirkanmaalla yhä voimassa

Aluehallintovirasto: Lisälievennyksistä huolimatta kokoontumisrajoitukset Pirkanmaalla yhä voimassa

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan ajalla 13.5.–1.6.2021. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella sekä Punkalaitumen kunnassa osallistujamäärä rajoitetaan enintään 50 henkilöön.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 26.4.2021 aiemman tartuntatautilain pykälän 58 mukaisen päätöksen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kieltämisestä alueellaan. Päätöksen mukainen määräys oli voimassa 1.5.–16.5.2021. Saatujen selvitysten ja kokonaisharkinnan perustella aluehallintovirasto on tänään 11.5. päättänyt jatkaa kokoontumisrajoituksia edellä mainituin muutoksin. Uusi päätös korvaa ajalla 13.5. – 16.5.2021 aluehallintoviraston 26.4. antaman päätöksen.

Määräys on voimassa 13.5.–1.6.2021.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>