Päivän haastattelu, Uutiset

Pirkanmaalla vietetään kesäkuun alussa Voi Hyvin -viikkoa

Pirkanmaalla vietetään kesäkuun alussa Voi Hyvin -viikkoa

Artteli-kumppanuusyhdistyksen tapahtumissa riitti väkeä jo ennen korona-aikoja. Tässä Artteli-talon pihalla pidetyssä konsertissa esiintyi Tampereen Ukuleleorkesteri.
Pirkanmaan järjestöt haluavat tukea ihmisten hyvinvointia, kun pitkän poikkeusajan jälkeen siirrymme kohti normaalimpaa arkea. Nyt haasteena on se, että ihmisten liikunta ja kontaktit ovat vähentyneet rajoitusten vuoksi. Kaikissa ihmisryhmissä kamppaillaan niin henkisen kuin fyysisen jaksamisen kanssa.

Järjestöjen Voi hyvin -viikon teemana on tänä vuonna "Hyvä mieli". Tähän liittyen järjestetään Hyvän mielen kävelyitä, jotka muistuttavat henkisen hyvinvoinnin ja mielenterveyspalveluiden tärkeydestä, mutta myös sosiaalisten kontaktien ja ulkoilun vaikutuksesta hyvinvointiin.

Järjestöillä on viikon ajan ohjelmaa joka päivälle tukemaan pirkanmaalaisten hyvinvointia. Ohjelmassa on liikuntaa, vertaistukiryhmiä, kulttuuria ja paljon muuta.

Voi hyvin -viikko on kaikille avoin ja maksuton hyvinvointia lisäävä tapahtumaviikko Pirkanmaalla. Viikon ohjelmaa ylläpidetään osoitteessa lähellä.fi/voihyvin.

Viikon aikana pirkanmaalaiset järjestöt, yhteisöt ja yhdistykset järjestävät hyvinvointitempauksia ympäri Pirkanmaan. Tapahtumaviikkoa koordinoi Artteli-kumppanuusyhdistys.

Artteli-kumppanuusyhdistyksen talo- ja markkinointivastaava Tero Hannula kertoi asiasta SUN Radion haastattelussa 28.5.:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>